Smartwear – Den næste mode?

Mange snakker om, hvad der bliver det næste mode? Kommer trompetbukserne tilbage eller hvad kommer der til at ske? Vi er også her på redaktionen spændte på, hvad fremtiden bringer. I disse dage har vi undersøgt, hvad andre aviser og medier har beskrevet som værende kommende trends. Vi tror slet ikke på dem alle sammen, men vi har fundet én som vi er enig i: Smartwear. Det kan allerede ses i dag hvordan Smartwear er ved at gøre sit indtog på modeverdenen. Apple Watch er udkommet, og det er rigtig populært af mange mennesker. Det er ret stylish, men det er igen også bare et ur. Tænk hvis dine andre smykker i fremtiden også vil kunne have seje, indbygge funktioner? Så det heller ikke kun bliver kosmetisk?

apple watcha

F.eks. ser man med Apple Watch i dag at det kan en masse fede ting. Det kan f.eks. måle dit blodtryk. Du kan så få data på hvordan dit blodtryk og din krop har det undervejs i din hverdag. Er der noget, som er uregelmæssigt vil den begynde at give dig besked. Det er da ret smart, og jeg tror kun at det er en forsmag på, hvad der er i vente for os. Tænk også, hvis man i den nærmeste fremtid kan indsætte noget i sin sous vide mørbrad, som stopper ovnen så snart den er færdig? Det er da smart.

Jeg er spændt på hvad fremtiden bringer på dette emne, men lur mig ikke om dine øreringe om et par år ikke også virker som hovedtelefoner eller en mikrofon? Hvem ved? 🙂

Dette grej koster penge – men hvordan skal man få dem?

Alle disse ting koster jo penge, og som vi nok alle ved, er penge noget, som ikke gror på træerne. Det kræver hårdt arbejde at tjene penge, og derfor kan det virke uoverskueligt, at skaffe penge til det nyeste smartwear. Du kan gøre nogle forskellige ting for at skaffe penge til dette grej. Du kan f.eks. se på steder, hvor du får første lån helt gratis. Det kan være en god start, men husk nu at passe godt på når du låner. Pengene skal jo i sidste ende tilbagebetales.

Vi ses i næste uge til et nyt, spændende indlæg!